Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Німці презентували оновлений Audi Q5

Незважаючи на проблеми з виробництвом нових автомобілів, компанія Audi зуміла в короткі терміни оновити середньорозмірний кроссовер на ім҆ я Q5. Автомобіль отримав свіжу зовнішність та цілий ряд сучасних технологічних опцій, які повинні підігріти цікавість потенційних клієнтів до рестайлінгової моделі. Серед конкурентів Audi Q5 називають такі машини як BMW X3, Mercedes GLC та Jaguar F-Pace, що робить боротьбу за лідируючі позиції на ринку цікавою та непередбачувальною.

Доопрацьований позашляховик має декілька варіантів дизайну та технологій, включаючи повний привід та автоматичну коробку перемикання швидкостей. Найбільші зміни у зовнішності помітні в передній частині, де були повністю перероблені фари та радіаторна решітка. Також можна відмітити збільшені повітрозабірники та оновлений дифузор. Як і раніше клієнти матимуть вибір серед двох додаткових пакетів Sport або S-Line. В якості преміум опцій Ауді запропонує нову версію оновленого Q5, яка додає безліч додаткового обладнання до варіанту лінії S. Оновлення включають 20-дюймові легкосплавні колеса, червоні гальмівні супорти, освітлення порогів Audi, панорамний скляний люк, бічні спідниці з вуглецевого волокна та чорні панелі радіаторної решітки, дзеркал дверей та рейок на даху.

В салоні кроссовера зміни не такі суттєві але вони насамперед націлені на покращення мультимедійних можливостей. Інформаційно-розважальна система в Q5 отримала новий 10,1-дюймовий центральний монітор з сенсорним керуванням. Якість матеріалів оздоблення зразкова для свого класу, тому німці оновили лише деякі елементи. В топовому виконанні під назвою Vorsprung до складу базових опцій потраплять такі функції як 21-дюймові колісні диски, спортивні сидіння, тризоний клімат-контроль, пневмопідвіска, камера заднього огляду на 360 градусів, багатофункціональне шкіряне кермо та дерев҆ яні панелі на торпедо.

Під капотом рестайлінгового Audi Q5 може встановлюватись один з трьох можливих силових агрегатів. Найменьш потужним у лінійці моторів став 2-літровий дизельний мотор на 200 к.с. та 400 Нм крутного моменту. З таким агрегатом кроссовер набирає першу сотню всього за 7,6 секунди. Другим за потужністю іде бензинова четвірка об҆ ємом 2 літри і потужністю 242 к.с. Такий позашляховик трохи швидше, тому підкорює відмітку у 100 км/год за 6,4 секунди. Топовим агрегатом для оновленого Q5 буде 6-циліндровий турбомотор об҆ ємом 3 літри з гібридним 48 Вт навісним доповненням на 350 к.с. За інформацією виробника, новачок додав економічності та динаміки, що можна вважати дуже глибоким рестайлінгом, який дійсно заслуговує уваги клієнтів. Європейські ціни на Audi Q5 2020 модельного року стартують з позначки у 50 тисяч євро…

 

 

01.07.2020
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Німці презентували оновлений Audi Q5

Політика конфіденційності